Asics Gel-Nimbus 21 academic



Asics Gel-Nimbus 21 academic

uoevpk07

6 Aug 2020 at 23:01

Asics schoenen dames blauw Een soepele, comfortabele rit die 20 jaar in de maak is. Verpakt met onze revolutionaire lichtgewicht FLYTEFOAM-technologie demping, FLUIDRIDE tussenzool en discrete oogconstructie, is de NIMBUS-schoen geschikt voor neutrale hardlopers van alle niveaus. Het FLUIDFIT-bovenwerk met verloop jacquard-mesh past zich strategisch aan de natuurlijke beweging van je voet aan, terwijl 3D-bedrukte overlays extra ondersteuning bieden om je een pasvorm op maat te geven die je kilometer na kilometer doorgaat.
Asics schoenen zwart met wit Ren verder dan je voor mogelijk had gehouden in de GEL-NIMBUS® 21 hardloopschoen voor heren van ASICS - boordevol zachte demping en speciale technologieën die reageren op je natuurlijke pas. De GEL-NIMBUS® 21-schoen is uitgerust met onze I.G.S®-technologie (Impact Guidance System): een constructietechniek waarmee de schoen kan reageren op uw natuurlijke manier van lopen. De TRUSSTIC SYSTEM®-technologie zorgt voor extra stabiliteit, zodat je je kunt concentreren op jezelf verder dan ooit. Het bovenwerk is gemaakt van jacquard mesh en past precies, waardoor de lucht kan stromen en de voet fris blijft terwijl je rent en rent.
Asics schoenen heren goedkoop Onze beroemde GEL®-technologie in de voor- en achterzool geeft je energetische demping in de vorm van schokabsorberende siliconen voor zware impactactiviteit. Ondertussen biedt FLYTEFOAM® Propel-technologie in de tussenzool een uitstekende veerkracht en afzet. Deze lichtgewicht schuimformule heeft een speciaal hoogenergetisch retourelastomeer dat helpt om een ​​veer in je stap te zetten. Krijg nog meer veerkracht met onze SpEVA-binnenzool, die ook helpt de schoen lang mee te gaan.
Asics Gel-Nimbus 21 academic Om een ​​goede pasvorm te garanderen, is er een externe hielkap die je hiel stevig vasthoudt, zodat je comfortabel blijft terwijl je kilometers maakt. En we hebben een AHARPLUS ™ -hielplug op de buitenzool toegevoegd, zodat je zo lang kunt hardlopen als je wilt. Dit ASICS High Abrasion Resistance Rubber is een sterke rubbersamenstelling die wordt gebruikt om overmatige slijtage te verminderen. Als het licht zwak is, wordt u nog steeds gezien dankzij het reflecterende detail dat we hebben opgenomen. Dit alles zorgt ervoor dat de schoen de inspanning kan verdragen, zodat u zich kunt concentreren op wat belangrijk is: uw ademhaling en uw tempo.
www.colorgoedkoop.com/