gobbet869: Han tilbrakte bare syv kjøpe fotballdrakter

Han tilbrakte bare syv kjøpe fotballdrakter

14 May 2021 at 03:55


Han tilbrakte bare syv kjøpe fotballdrakter
Men han bekreftet allerede i august at han sannsynligvis vil avslutte Anfield-oppholdet når kontrakten hans løper ut i juni 2024, hvoretter han vil ha vært i klubben i nesten ni år.
Han tilbrakte bare syv sesonger hver i Mainz og Borussia Dortmund, og sperret et stort fall i resultatene frem til slutten av avtalen hans, er satt til å overgå disse stilene med Liverpool.
The Reds ønsker denne sesongen å trekke nivå med Manchester United for de mest engelske titlene på topp 20 gjennom tidene når Klopp viser videre suksess.
Jalkapallo Pelipaidat
Og tankene vil stadig begynne å snu de neste årene over hvordan Liverpool erstatter den vidstrakte tyske treneren etter hans enorme suksess med klubben.
En mann i rammen er tidligere skipper Gerrard, uten tvil Liverpools beste spiller noensinne, og som nå leder det skotske Premier League-laget Rangers.
fotbollskläder barn billigt
Gers ønsker å forhindre rivalene Celtic i å gjøre en enestående 10-på-rad denne sesongen da de søker å krone et tiår med dominans.
fotballdrakter barn
Gerrard har åpent innrømmet at han gjerne vil styre Liverpool i fremtiden, mens 40-åringen fortsatt er en stor fan av de røde, som han vokste opp med å støtte.
fotball drakter
Og eks-venstrebacken Enrique, som tilbrakte fire år som Gerrards lagkamerat i garderoben i Liverpool, vil se 40-åringen i Anfield-utgravningen.
Men han advarer om at Liverpool ville være klokere å gå i en annen retning umiddelbart etter Klopps avgang gitt presset som Gerrard ville møte.Share

Add comment

Guests are not allowed to Add blog comments. Please sign in.

Rate

Your rate: 0
Total: 0 (0 votes)

Tags