gobbet869: Ukraina Drakt

Ukraina Drakt

22 Jun 2021 at 04:05

fotballdrakter
 


stadioner til sommerens europeiske mesterskap


 UEFA har bekreftet sitt endelige utvalg av stadioner til
Ukraina Drakt, Frankrike Drakt, England Drakt#Spania Drakt, Belgia Drakt
 


euro 2020, forsinket med et fotballdrakter alle sine kamper hjemme


 


UEFA har bekreftet sitt endelige utvalg av stadioner til sommerens europeiske mesterskap med Republikken Irland og den spanske byen Bilbao som taper kamper etter å ikke kunne gi forsikringer om at fansen kunne delta på kampene.


Euro 2020, forsinket med et år på grunn av koronaviruspandemien, vil nå finne sted i 11 nasjoner med de fire kampene som skal spilles på Dublins Aviva Stadium omlagt. St. Petersburg vil være vert for tre gruppespill mens 16-delskampen har overført til Londons Wembley Stadium, som også vil være vert for både semifinaler og finaler.


I mellomtiden vil de fire kampene som var planlagt for Bilbaos San Mames nå finne sted i Sevillas Estadio La Cartuja etter at den andalusiske regjeringen bekreftet sin intensjon om å tillate 30 prosent kapasitet til spillene på stadion. Europeisk fotballs styrende organ sa at flytting av inventar til arenaer som kan tillate fans å delta 'vil tillate en festlig atmosfære på alle kampene som foregår i UEFAs flaggskip landslagskonkurranse.'


Ukraina drakt


frankrike drakt


Den tyske byen München fikk også vertskapet for inventar bekreftet etter å ha forpliktet seg til minst 14 500 fans på Allianz Arena.


england drakt#Spania drakt


Tidligere UEFA-president Michel Platini hadde sett turneringen, som var planlagt å finne sted på 60-årsjubileet for det første EM, som en transkontinental feiring av fotball med 12 vertsbyer fra Dublin i vest til Baku i øst. Selv før forstyrrelsen forårsaket av coronavirus var ikke disse planene universelt populære fra et miljø- eller fanopplevelsesperspektiv.


belgia drakt


Det vil også være spørsmål om den sportslige balansen i en turnering der Polen spiller gruppespillkamp i Russland, Spania og deretter Russland mens slike som England, Italia og Nederland spiller alle sine kamper hjemme.


 Share

Add comment

Guests are not allowed to Add blog comments. Please sign in.

Rate

Your rate: 0
Total: 0 (0 votes)

Tags