sracke189: Alba kører ikke nogen fodboldtrøjer online

Alba kører ikke nogen fodboldtrøjer online

7 May 2021 at 03:41


Alba kører ikke nogen fodboldtrøjer online
Den tidligere første minister fik et kæmpe slag efter en Opinium-undersøgelse, der blev udført for Sky News, fandt, at kun to procent af skotterne planlagde at stemme på Alba i den regionale afstemning. Alba kører ikke nogen kandidater på valgkredslisten for at undgå at kæmpe mod SNP-pladser.
Imidlertid foreslog den nye meningsmåling, at SNP ville få flertal i det skotske parlament, hvor de grøntsager, der adskiller sig, også vinder.
Nicola Sturgeon har lovet at gå videre med en anden folkeafstemning om Skotland, der forlader Storbritannien, hvis nationalister sikrer et parlamentarisk flertal i maj.
Skotter afgav to afstemninger ved valget i Holyrood, den ene for deres valgkredsrepræsentant og den anden for 'påfyldning' regionale pladser.
Billige Fodboldtrøjer
SNP fungerer typisk godt i valgkredskonkurrencen, hvilket gør det unionistiske parti stærkt afhængigt af pladser fra den regionale liste.
Ifølge Opinium-afstemningen vil fru Sturgeons parti tage 53 procent af valgkredsen, hvilket er en stigning på syv point fra sidste måned.
De Konservative kommer på andenpladsen på 21 procent efterfulgt af Labour på 18 procent og Liberale Demokrater på seks procent.
Til de 'top-up' regionale pladser vil SNP tage 44 procent af stemmerne, med de uafhængige grønne og Alba på henholdsvis syv procent og to procent.
Dette tal ville dog gøre det yderst usandsynligt, at Salmonds parti ville vinde nogen repræsentation i parlamentet.
Jalkapallo Pelipaidat Halvalla
Hr. Salmond lancerede Alba, efter at han faldt dramatisk ud med fru Sturgeon, tidligere en nær politisk allieret.
Fodboldtrøjer Til Børn
Fru Sturgeon har ikke talt med hr. Salmond siden 2018, da han anlagde sag mod den skotske regerings behandling af klager over seksuel chikane mod ham.
Fodboldtrøjer Med Tryk
Salmond blev separat ryddet for 13 tilfælde af seksuelt overgreb ved High Court i Edinburgh sidste år.
Senior SNP-tal har foreslået, at en anden folkeafstemning om, at Skotland forlader Storbritannien, kunne afholdes, selv uden den britiske regerings samtykke.
 Share

Add comment

Guests are not allowed to Add blog comments. Please sign in.

Rate

Your rate: 0
Total: 0 (0 votes)

Tags