seddfck8d: hemattack igen misslyckades med att orsaka

hemattack igen misslyckades med att orsaka

11 Jun 2021 at 01:01

hemattack igen misslyckades med att orsaka


 Claudio Ranieri i Cottagers 


Fotbollströjor Barn, Fotbollskläder, Maglie Calcio A Poco Prezzo 


parker har övervakat båda fotbollströjor barn med eget tryck utgifter de senaste åren.


 


En 'rensad' Scott Parker sa att Fulham måste ta 'stora beslut' om hur man ska överleva i Premier League men vägrade att svara på frågor om sin egen framtid i klubben.


Parker har övervakat båda dessa droppar i mästerskapet och tog först över från Claudio Ranieri i Cottagers 'dömda 2018/19-kampanj, men efter att ha lett sin tidigare klubb tillbaka till Premier League vid första gången han frågade i augusti förra året har han åter fallit kort i sin första hela säsong som toppflygschef.


Deras nedflyttning bekräftades med måndagskvällens 2-0-nederlag mot Burnley, ett spel där Fulham gjorde ännu ett tomt under en säsong där de bara har gjort mål 25 gånger i 35 matcher. Parker pekade på en välkänd känsla som en tandlös hemattack igen misslyckades med att orsaka tillräcklig skada på gästförsvaret och sa att klubben måste ta reda på hur man håller huvudet över vattnet i Premier League.


fotbollströjor barn


Parker har kopplats till det lediga jobbet på en annan av sina tidigare klubbar, Tottenham Hotspur, och var snäll om sin framtid på Craven Cottage efter knappt två år i jobbet.


fotbollskläder


Burnley säkrade sin egen Premier League-säkerhet med tre matcher kvar tack vare en andra seger från tre matcher, och medan de förblir 15 poäng kvar av sina rekordpoäng i 2019/20 såg Clarets ut dömda för fallet för inte så länge sedan efter att ha startat säsongen med två poäng från de första sju matcherna.


fotbollströjor


Manager Sean Dyche, som ledde klubben i en 350: e ligamatch på Craven Cottage, sa att överlevnad hade gjort att hans tuffaste säsong stängdes något sedan han tog över ledningen från Eddie Howe 2012.


Maglie Calcio A Poco Prezzo


Burnleys nya ägare, ALK Investment, anlände till klubben i januari och kommer att övervaka sitt första sommarövergångsfönster de närmaste månaderna, men Dyche var angelägen om att göra ned förhoppningar om stora pengar som kommer efter Burnleys begränsade utgifter de senaste åren. .


fotbollströjor barn


Juventus Paita


Getafe Vieraspelipaita


goedkope Werder Bremen Shirt Korte Mouw


Köp Barcelona TröjaShare

Add comment

Guests are not allowed to Add blog comments. Please sign in.

Rate

Your rate: 0
Total: 0 (0 votes)

Tags