seddfck8d: Tottenham Matchtröja

Tottenham Matchtröja

15 Jul 2021 at 20:22BILLIGA FOTBOLLSTRÖJOR
 


sannolikt skulle gynna hans klubbs


 Spanien sannolikt skulle gynna hans klubbs stora rivaler Real 


Tottenham Matchtröja, Atletico Madrid Tröja 


pique, i en intervju på fotbollströjor online har en stark säsong


 


Barcelonas försvarare Gerard Pique har vägt in en debatt om domare genom att säga att många tjänstemän i Spanien sannolikt skulle gynna hans klubbs stora rivaler Real Madrid.


Pique, i en intervju på YouTube-showen 'Post United' på torsdagen, sa att om de allra flesta La Liga-domare stöder Real Madrid, skulle de naturligtvis vara partiella för det laget när de dömde sina spel.


- Streama ESPN FC Daily på ESPN +


tottenham matchtröja


Centralförsvararen, som återhämtat sig efter en långvarig knäskada, reagerade på spanska medier som rapporterade kommentarer från den tidigare domaren Eduardo Iturralde Gonzalez att många tjänstemän i Spanien var Real Madrid-fans.


Iturralde sade att uppdelningen mellan Real Madrid och Barca-supportrar på tjänstemannalistan var '90% till 10%.'


atletico madrid tröja


Pique talade också om dramatiken kring lagkamrat Lionel Messi, som har sagt att han kommer att vänta till slutet av säsongen innan han bestämmer var hans framtid ligger.


maglie calcio poco prezzo


Bland de klubbar som sägs uppvakta Messi är Paris Saint-Germain, som till och med fick Barca-tränaren Ronald Koeman att säga att de franska jättarna pratar om Messi 'för mycket'. Koeman chippade också PSG-stjärnan Angel Di Maria 'respektlösa' påståenden om en potentiell Messi-drag.


Pique var också snäll på sina tankar om Luis Suarez utgång från Barca till ligaledarna Atletico Madrid förra sommaren, där Uruguays anfallare för närvarande har en stark säsong.

 Share

Add comment

Guests are not allowed to Add blog comments. Please sign in.

Rate

Your rate: 0
Total: 0 (0 votes)

Tags