sracke189: Real Madrid Trøje

Real Madrid Trøje

16 Jul 2021 at 23:12


BILLIGE FODBOLDTRØJER
 


undskylde fans over det katastrofale


 Et medlem af den amerikanske 


Real Madrid Trøje, Liverpool Trøje 


hr. glazer blev derefter fodboldtrøjer børn udsalg deres milliardærsejere


 


Et medlem af den amerikanske familie, der ejer Manchester United, har nægtet at undskylde fans over det katastrofale forsøg på at danne en udbrudt europæisk superliga.


Hr. Glazer blev derefter spurgt, om det var på tide for hans familie at sælge klubben, og om United-fans var 'bare kunder til dig'.


Men efter at have købt nogle dagligvarer nægtede hr. Glazer solbriller at engagere sig og kørte væk uden at sige noget.


real madrid trøje


Fans protesterede uden for Uniteds stadion, Old Trafford, søndag og krævede, at Glazers skulle give plads til nye ejere.


Der har været voksende vrede blandt tilhængere, siden Manchester United sluttede sig til 11 andre klubber for at tilmelde sig en europæisk Super League i sidste måned.


liverpool trøje


Der har altid været modstand mod Glazer-familiens ejerskab af Manchester United, siden de købte klubben for 16 år siden, men forholdet føles nu giftigt.


voetbalshirts Outlet


Palæer på flere millioner pund sidder på veje med palmer. Denne eksklusive ø er, hvor Donald Trump nu bor i sin private medlemmers klub, Mar-a-Lago.


Avram Glazer ser ud til at føre en ret privat og tilbagevendende livsstil, men fans kræver nu engagement og dialog med deres milliardærsejere.

 Share

Add comment

Guests are not allowed to Add blog comments. Please sign in.

Rate

Your rate: 0
Total: 0 (0 votes)

Tags